zaterdag juli 26 , 2014
Text Size
   

Doosan VC 510 met palletwisselaar

Doosan VC510 verticaal CNC bewerkingscentrum

De snelle en nauwkeurige VC510 CNC freesmachine is zeer geschikt voor continue productie. De uit één deel vervaardigde zwenktafel is geïntegreerd in het zware Meehanite frame voor nog meer stabiliteit en nauwkeurigheid. Door de roterende zwenktafel kunt u tegelijkertijd opspannen én bewerken.

Klik op het plaatje voor een vergroting

U kunt de brochure van de VC 430 en 510 serie verticale bewerkingscentra hier downloaden

U kunt de brochure van de complete Doosan Line up hier downloaden

Doosan VC 510
Tafelgrootte 2x 860x570
Max werkstuk gewicht 2x 350
Verplaatsing X-as 762
Verplaatsing Y-as 516
Verplaatsing Z-as 570
Spil opname ISO 40
Toerental 10000
Spindelmotor 18,5 kW
Gewicht 9200
Technische wijzigingen voorbehouden

DOEN WAT DE MARKT VAN JE VRAAGT

Als leverancier van machines voor de verspanende industrie kijken wij voortdurend naar de ontwikkelingen in de markt en de wensen van onze klanten. De markt vraagt oplossingen om zowel de kwaliteit als de efficiency van de productie tegen aanvaardbare investeringen te kunnen realiseren. Naast het leveren van de juiste machine richten we ons op het realiseren van alle randvoorwaarden rondom de machine zodat onze klanten het optimale resultaat kunnen behalen. Daarbij zijn wij van machineleverancier uitgegroeid naar volwaardig partner voor de totale verspanende industrie.

Kemtech Profluid

Dormac is dealer van Kemtech Profluid produkten.Kemtech profluid is producent van hogedruk pompsystemen, koelwaterfilters, oliescheiders en olie/koelwater koelers voor metaalbewerkingsmachines. Lees hier de voordelen van hogedruk systemen, filtersystemen en koelwaterkoelers.

Doosan nieuws

doosan

Dormac Youtube kanaal

Facebook

Advies

Dormac CNC Solution is gespecialiseerd in levering van machines voor de verspanende productie. Vanuit onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u als geen ander adviseren over de juiste machine voor uw specifieke toepassing. Maak een afspraak met een van onze vertegenwoordigers voor een vrijblijvend advies bij u op het  bedrijf. Bel 0229-542485.

Automatisering

Op het gebied van automatisering kunnen wij ook in uw behoefte voorzien. Stafaanvoeren van diverse merken, produkt afvoer en robotisering. Neem contact op met een van onze adviseurs.