zondag april 20 , 2014
Text Size
   

Doosan VC 510 met palletwisselaar

Doosan VC510 verticaal CNC bewerkingscentrum

De snelle en nauwkeurige VC510 CNC freesmachine is zeer geschikt voor continue productie. De uit één deel vervaardigde zwenktafel is geïntegreerd in het zware Meehanite frame voor nog meer stabiliteit en nauwkeurigheid. Door de roterende zwenktafel kunt u tegelijkertijd opspannen én bewerken.

Klik op het plaatje voor een vergroting

Doosan
VC 510
Tafelgrootte
2x 860x570
Max werkstuk gewicht
2x 350
Verplaatsing X-as
762
Verplaatsing Y-as
516
Verplaatsing Z-as
570
Spil opname
ISO 40
Toerental
10000
Spindelmotor
18,5 kW
Gewicht
9200
Technische wijzigingen voorbehouden

Als leverancier van machines voor verspanende bewerkingen kijken wij constant naar de ontwikkelingen en wensen van onze eindgebruikers. Waar voorheen het accent lag op Teach-In draaibanken en freesmachines is het accent inmiddels opgeschoven naar een breed programma CNC draaibanken en freesmachines van bekende merken als Doosan, Kiheung, Dahlih en Giana.

Kemtech Profluid

Dormac is dealer van Kemtech Profluid produkten.Kemtech profluid is producent van hogedruk pompsystemen, koelwaterfilters, oliescheiders en olie/koelwater koelers voor metaalbewerkingsmachines. Lees hier de voordelen van hogedruk systemen, filtersystemen en koelwaterkoelers.

Dormac Youtube kanaal

Facebook

Advies

Dormac CNC Solution is gespecialiseerd in levering van machines voor de verspanende productie. Vanuit onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u als geen ander adviseren over de juiste machine voor uw specifieke toepassing. Maak een afspraak met een van onze vertegenwoordigers voor een vrijblijvend advies bij u op het  bedrijf. Bel 0229-542485.

Automatisering

Op het gebied van automatisering kunnen wij ook in uw behoefte voorzien. Stafaanvoeren van diverse merken, produkt afvoer en robotisering. Neem contact op met een van onze adviseurs.